Tøj-/klubaften hos Sport24 i Borgen

1. juni 2023 21:28 , af Michael Meilandt Jacobsen

Så lykkedes det at få en aftale i hus med Sport24 i Borgen omkring en tøjaften, så alle har mulighed for at få købt noget klubtøj til meget fordelagtige priser.

  • Der er op til 25% rabat på alt i butikken den aften. Dvs. på ikke nedsatte varer give Sport24 25% i rabet. På nedsatte varer runder de op til 25%, dvs. hvis en vare er sat ned med 15%, så giver de yderligere 10% oveni. Der vil ligeledes være fuld rabat på løbetøj fra Fusion.

  • Vores klubtøj er af mærket Craft. Løbetrøjer vil være i en klassisk blå farve. Jakker og andet må vi se hvad de har på lager.

  • Der vil være en repræsentant fra skofirmaet Mizuno til stede, som vil fortælle om deres (løbe)sko, vejlede os osv. Der vil være mulighed for at løbe en tur med ham, så du er sikker på at få de rigtige sko fra det firma den aften. Mizuno er et forholdsvis ny mærke; men er meget populære indenfor bl.a. håndboldsporten.

  • Tidspunkt er:

Onsdag d. 14. juni
fra kl. 18 - 19
hos Sport24 i Borgen

  • Tilmeldingsfrist er:

Søndag d. 11. juni

 

Tilmelding via MemberLink: Gå ind i vores aktivitetskalender og vælg datoen d. 14. juni, så vil aktiviteten 'Tøj-/klubaften hos Sport24 i Borgen' komme frem og du kan tilmelde dig her.

Tilmelding er nødvendigt for at Sport24 kan få et overblik over hvor mange vi kommer.