Ruterne

Vi har 5 meget forskellige ruter at vælge mellem.

Maliq Børneruten er for børn, der ikke er fyldt 10 år på løbsdagen.
Det er en rute på ca. 2 km med et vand-depot ca. halvvejs.
Du må gerne løbe sammen med dit barn, men hvis du selv skal løbe en af de andre ruter, må du ikke have din chip - som sidder på dit startnummer - med over måtterne ved start.

5 km-ruten er fælles for løbere og gående, og der er ét væskedepot ca. halvvejs, nemlig ved Cathrinesminde Teglværksmuseum.
Mens du drikker et glas vand, kan du kikke på bakken, som du snart skal op ad. Den kan godt trække tænder ud, men når du er kommet op, skal du unde dig et kik tilbage ud over Flensborg Fjord med alle de hvide sejl. Det er bare så smukt.

10 km-ruten er også fælles for løbere og gående. På turen er der tre væskedepoter, idet depotet ved Cathrinesminde Teglværksmuseum besøges to gange. Mellem de to besøg her er der et depot ca. halvvejs. 

Da stierne nogle steder er lidt smalle, bedes man holde godt til højre, så hurtigere deltagere kan komme forbi. Dette er naturligvis vigtigst at huske på, hvis man deltager som gående.

De to lange ruter - halvmaraton (21 km) og Power Trail (29 km) - er krævende.
Halvmaraton-ruten byder på flere hårde stigninger og ud over hårde stigninger tager Power Trail-ruten dig ud på underlag af både asfalt, grus, sand, sten og skovstier.
Til gengæld giver begge ruter meget smukke narutoplevelser.
De lange ruter har begge 5 depoter.